Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του κομμωτηρίου Kartsona Coiffure.

Η αγάπη μας και ο σεβασμός για το επάγγελμα του κομμωτή είναι εγγύηση μας για την εξαιρετική ποιότητα και την άριστη  εξυπηρέτηση των πελατών μας

Τζένη

Γεννημένη τον Οκτώβριο του 1952 στην Καλαμάτα, η Τζένη Κουκούτση ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να ασχολείται με τη κομμωτική τέχνη. Μαθήτευσε για κάποια χρόνια δίπλα σε καταξιωμένες κομμώτριες της εποχή της έως ότου άνοιξε δικό της κομμωτήριο.
Η όρεξη για δουλειά και η δημιουργικότητα που τη διακρίνει την έκανε να αγαπήσει την τέχνη αυτή και να ξεχωρίσει.
Διατηρεί κομμωτήριο από το 1970 και από τότε παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της κομμωτικής τέχνης μέσα από σεμινάρια και επιδείξεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Είναι μέλος της Haute Coiffure Francaise η οποία δημιουργεί και παρουσιάζει τις καινούργιες τάσεις της μόδας στα μαλλιά και το styling.

Βάσω

Από το 1991 εργάζεται κοντά της και η κόρη της, Βάσω. Η Βάσω έχει παρακολουθήσει μαθήματα κομμωτικής στη σχολή Jean Luis Deforge στο Παρίσι.
Έκτοτε ενημερώνεται συνεχώς κάνοντας σεμινάρια τεχνικά και επιχειρησιακά στο τεχνικό κέντρο της L’oreal στη Αθήνα καθώς επίσης στις σχολές Tony & Guy και Marc Joubert στο Λονδίνο και το Παρίσι. Η Βάσω επίσης είναι μέλος της Haute Coiffure Francaise (H.C.F.) και δύο φορές το χρόνο παρακολουθεί στο Παρίσι τις τάσεις της μόδας για άνοιξη – καλοκαίρι και φθινόπωρο – χειμώνα.

 

Ο Χώρος μας