Καλέστε μας για ραντεβού!

Το χρώμα των μαλλιών οχι μόνο επηρεάζει το πως αισθανόμαστε αλλά <<περνάει>> και ορισμένα μηνύματα στους άλλους.
Το ΜΑΥΡΟ ή ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ συμβολίζουν την υποταγή αλλά και το κύρος. Υποδηλώνουν μυστηριώδη χαρακτήρα, ατίθασο και επαναστατικό.Σε μεγάλες ηλικίες πρέπει να αποφεύγεται καθώς τονίζει τις ατέλειες της επιδερμίδας του προσώπου.
Το ΜΕΛΙ  συμβολίζει τη συγκαταβατικότητα και τη θετική διάθεση. Ζεστή, γλυκιά απόχρωση για κάθε ηλικία.
Το ΚΑΣΤΑΝΟ διεγείρει την εμπιστοσύνη και την καλή συνεργασία. Το καστανό ανοιχτό φανερώνει ειλικρίνεια  κ’ γνησιότητα ενώ οι πιο σκούροι τόνοι μπορούν να θεωρηθούν μελαγχολικοί. Μερικές φωτεινές ανταύγιες αποτελούν ιδανική λύση για να αποκτήσει ενα σκούρο καφέ μαλλί.
Το ΞΑΝΘΟ είναι κεφάτο θετικό καλοκαιρινό είναι η δημοφιλέστερη επιλογή αλλά και η πλέον  “δύσκολη” στο να ταιριάξει με τον χρωματικό τύπο της κάθε γυναίκας θεωρείτε σέξι και εντυποσιακό. Δεν είναι τυχαίο ότι 3 στις 5 γυναίκες μετά από έναν επώδυνο χωρισμό θα ζητήσουν από τον κομμωτή να τις κάνει ξανθιές.
Το ΚΟΚΚΙΝΟ χρώμα του πάθους, δίνει την εντύπωση μιας φλογερής και δυναμικής γυναίκας. Θεωρείται ενα θετικό,συγκινησιακό χρώμα που διεγείρει την καρδιά και τις αισθήσεις.Τραβάει τα βλέμματα και προκαλεί τις εντυπώσεις !  Θα ταίριαζε περισσότερο σε μια κοινωνική εξωστρεφή και τολμηρή προσωπικότητα με αυτοπεποίθηση.
Στον αντίποδα μπορεί να θεωρηθεί επιθετικό η υπερβολικό.
Το ΠΛΑΤΙΝΕ ξανθό δημιουργεί μια εξεζητημένη νεανική και ιδιαίτερα θηλυκή εμφάνιση. Συχνά βέβαια δημιουργεί την εντύπωση επιπολαιότητας  η αστάθειας. Ταιριάζει σε γυναίκες που νιώθουν σίγουρες για τον εαυτό τους αρέσκονται να τραβούν την προσοχή των άλλων  και η εκυτρικότητα είναι αυτό που αναζητούν.
Το ΓΚΡΙ συμβολίζει την ισσοροπία την σοβαρότητα και την ουδετερότητα. Έχει την ικανότητα να κρύβει το πέρασμα του χρόνου της επιδερμίδας του προσώπου καθώς προσδίδει λάμψη και δεν αναδεικνύει έντονα το περίγραμμα του προσώπου.
Το ΒΙΟΛΕ συμβολίζει την κυριαρχία. Είναι το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε σε βασιλικές περιβολές αλλά και σε μανδύες κληρικών και αυτοκρατόρων.  Θεωρείτε δημιουργικό και πνευματικό και γι’ αυτό ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες δυναμικές που διαθέτουν κάποιο είδος εξουσίας.