Skip links

Οι καλύτερες θεραπείες κομμωτηρίου για ανανέωση των μαλλιών σας!

Με τα χρόνια όπως είναι φυσικό τα μαλλιά κουράζονται και τα κύτταρα στο τριχωτό της κεφαλής παράγουν λιγότερη κερατίνη γι’αυτό το λόγο τα μαλλιά αραιώνουν, πέφτουν, γίνονται εύθραυστα και φριζάρουν.

Επιπλέον, υπάρχουν και πολλοί παράγοντες που δεν αφήνουν τη τρίχα της κεφαλής να παραμένει υγιής, όπως είναι οι βαφές, το πιστολάκι, η ισιωτική και πολλοί άλλοι παράγοντες που ταλαιπωρούν την τρίχα και δεν της επιτρέπουν την υγιή ανάπτυξη της με αποτέλεσμα να σπάνε, να φριζάρουν και να αποκτούν ψαλίδα στις άκρες τους.

Για το λόγο αυτό, έχουν δημιουργθεί αρκετές θεραπείες για τα μαλλιά, που έχουν στόχο να μεταφέρουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία στην τρίχα ώστε να εξασφαλίσουν την ανάπτυξη και την υγιή δομή της για ένα υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα.

Έχουμε συγκεντρώσει 7 από τις καλύτερες θεραπείες μαλλιών που μπορείτε να απολαύσετε στο Kartsona Coiffure στην Καλαμάτα!

K18

Η Κ18 θεραπεία μαλλιών είναι η μοναδική θεραπεία πεπτιδίου που αντιστρέφει τη φθορά των μαλλιών από ντεκαπάζ, χημικές εργασίες και θερμότητα.

Τα K18 προϊόντα δεν επανορθώνουν τα μαλλιά μόνο προσωρινά, αλλά εισχωρούν στον πυρήνα της τρίχας πιο βαθιά από κάθε άλλο προϊόν κάνοντας βαθιά αναδόμηση σε 4 μόλις λεπτά και χωρίς ξέβγαλμα.Κι αυτό γιατί, το K18 δε φεύγει με το νερό ή με την χρήση σαμπουάν όπως τα παραδοσιακά προϊόντα αναδόμησης.

Amazon Keratin

Η αμερικανική εταιρεία Amazon Keratin διαθέτει την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πλήρη σειρά θεραπείας ισιώματος και περιποίησης μαλλιών. Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα,τα μοναδικά αποτελέσματα και διάρκεια στη θεραπεία.

Paul Mitchel Awapuhi

Θεραπεία με κερατίνη και εκχυλίσματα του φυτού Awapuhi για άμεση αναδόμηση έως και 80%, περισσότερη λάμψη έως και 35% και μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα έως και 67%!

Δρα από το εσωτερικό της τρίχας μέχρι και τις άκρες! Ιδανική θεραπεία για ξηρά, εύθραυστα, ταλαιπωρημένα μαλλιά με άμεσα και εμφανή αποτελέσματα!

Redken Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment

Η πιο συμπυκνωμένη φόρμουλα Bonding Care Complex της Redken. Αυτή η θεραπεία ξεβγάλματος πριν από το σαμπουάν παρέχει επανόρθωση δύναμης σε 1 χρήση.

Με μέγιστη περιεκτικότητα σε Σύμπλοκο Ενίσχυσης των Δεσμών & Περιποίησης + Κιτρικό Οξύ, για εντατική ενδυνάμωση και επανόρθωση από μέσα προς τα έξω, βαθιά περιποίηση, και προστασία του χρώματος από το ξεθώριασμα.

Lasio Keratin Treatments

Οι θεραπείες Lasio Keratin Treatments είναι θεραπείες επαναφοράς που ελαχιστοποιούν το φριζάρισμα των μαλλιών στο 100%. Είναι θεραπείες που ενεργοποιούν με τη θερμότητα που μπορούν να μειώσουν μέχρι και 90% το κατσάρωμα των μαλλιών, ανάλογα με την θεραπεία.

Οι θεραπείες Lasio Keratin Treatments μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά από οποιαδήποτε εργασία χρώματος ή χημική επεξεργασία.

Saryna Key Boha Shea Keratin

Η θαυματουργή θεραπεία μαλλιών από την Sharyna key! Η μόνη με shea butter (βούτηρο καριτέ). Ο μοναδικός καρπός στη φύση που περιέχει φυτική κερατίνη.

Αν έχετε λεπτά, άτονα και ταλαιπωρημένα μαλλιά τότε χρειάζεστε μια θεραπεία Bottox. Δείτε τα μαλλιά σας να αποκτούν σώμα και όγκο και νοιώστε τα πιο υγιή από ποτέ.

Περιέχει μια εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση φυσικής κερατίνης, αμινοξέων και πρωτεϊνών, τα οποία ενδείκνυνται για ξηρά, κατεστραμμένα, φθαρμένα, βαμμένα και με ανταύγειες μαλλιά.

Η μοναδική φόρμουλα περιέχει επίσης ειδικά πολυμερή, τα οποία συνδυασμένα δημιουργούν μια πολυσύνθετη, εντατική θεραπεία που θρέφει και αποκαθιστά τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες.

Nashi Filler Therapy

Η Nashi Filler Therapy περιεχει κολλαγονο που δίνει δύναμη στα μαλλιά, κερατινη που είναι φυσική πρωτεΐνη, φυτικά βλαστοκύτταρα που είναι αντιοξειδωτικα και έχουν αναζωογονητικες ιδιότητες και ελαστινη μία ελαστική πρωτεΐνη που επιτρέπει στα μαλλιά να ανακτήσουν το σχήμα τους.

Πρόκειται για τη λύση σε ξηρά, ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά από τον ηλιο και την θάλασσα!

Όταν κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο, συζητήστε με τον κομμωτή σας τι θέλετε και εκείνος θα σας συστήσει την κατάλληλη θεραπεία για τα δικά σας μαλλιά.