Skip links

Giveaway Σεπτεμβρίου 2021: Κερδίστε 2 προϊόντα της σειράς Pro Fiber Restore, από την L’Oreal Professionnel

Το Kartsona Coiffure σας δίνει τη δυνατότητα αυτό το μήνα να κερδίσετε 2 προϊόντα για εντατική θεραπεία επιδιόρθωσης μαλλιών, από τη L’oreal Professionnel και τη σειρά Pro Fiber Restore.

Το L’Oreal Professionnel’s Pro Fiber Restore Shampoo είναι μέρος ενός συστήματος περιποίησης μαλλιών μακράς διαρκείας που υπόσχεται να φροντίσει τα λεπτά, τραχιά ή βαμμένα μαλλιά.

Χρησιμοποιώντας την επαγγελματική τεχνολογία αποκατάστασης για να παρατείνει τα αποτελέσματα της θεραπείας Pro Fiber, το σαμπουάν καθαρίζει και αποκαθιστά, δίνοντας στα μαλλιά μια υγιή, λαμπερή και λεία όψη. Οι τούφες είναι ελαφριές και φαίνονται λείες από τη ρίζα ως την άκρη, σαν να έχουν αποκατασταθεί.

To L’Oreal Professionnel Pro Fiber Restore Leave-in  είναι ένας ορός για επανόρθωση της τρίχας, ιδανική για πολύ ευαισθητοποιημένα μαλλιά.Άμεση επανόρθωση της φθοράς της τρίχας, κλειδώνοντας τα μόρια στο εσωτερικό της.

Χρησιμοποιώντας την επαγγελματική τεχνολογία αποκατάστασης συντελείται αμεση επανόρθωση της φθοράς της τρίχας, κλειδώνοντας τα μόρια στο εσωτερικό της καθώς και αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας.

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, πρέπει να αλληλεπιδράσετε με τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις μας στο Facebook και το Instagram του κομμωτηρίου!

Facebook “Kartsona Coiffure“

Instagram “kartsonacoiffure”

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητρές είναι Thanos Stathopoulos Kalafath Kyriakh (Facebook) και Martha Vlachogianni (Instagram)

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Αντικείμενο Διαγωνισμού: Η εταιρεία διοργανώνει το διαγωνισμό μέσω αλληλεπίδρασης με τον λογαριασμό “Kartsona Coiffure” στο Facebook (like σε δημοσίευση, follow τον λογαριασμό και αναφορά με σχόλιο σε δύο άλλους λογαριασμούς) και μέσω αλληλεπίδρασης με τον λογαριασμό “kartsonacoiffure” στο Instagram (like σε δημοσίευση, follow τον λογαριασμό και αναφορά με σχόλιο σε δύο άλλους λογαριασμούς).

Δώρα – Κληρώσεις. Τα δώρα του Διαγωνισμού θα είναι 2 προϊόντα της σειράς Pro Fiber Restore, από τη L’oreal Professionnel, τα οποία ο κάθε νικητής θα παραλάβει από το κατάστημα Kartsona Coiffure (Ξενοφώντος 6 & Ψαρών, Καλαμάτα). Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα και τα social media της Εταιρείας έως τις 16 Οκτωβρίου 2021. Κάθε συμμετέχων διαγωνιζόμενος μπορεί να αναδειχθεί μόνο μία φορά νικητής και να λάβει μόνο μία φορά το δώρο του. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα για μία μόνο συμμετοχή στον διαγωνισμό. Επιπλέον συμμετοχές από τον ίδιο διαγωνιζόμενο δεν θα καταμετρούνται. Στη λήξη του Διαγωνισμού, θα γίνει κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες. Για την ανάδειξη των νικητών, θα χρησιμοποιηθεί διαδικτυακό εργαλείο κλήρωσης. Οι νικητές πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα Kartsona Coiffure εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση η Διοργανώτρια (Kartsona Coiffure), απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους νικητές. Οι νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα να ορίσουν υποκατάστατο πρόσωπο για τη λήψη των δώρων ούτε και να ζητήσουν την ανταλλαγή τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με το διαγωνισμό οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν με e-mail στο info@kartsonacoiffure.gr. Μετά την κλήρωση, εάν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή/νικήτρια για οποιονδήποτε λόγο μέχρι και επτά (7) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ανάδειξης του νικητή (συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών και της ανωτέρας βίας), τότε η Διοργανώτρια (Kartsona Coiffure), απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο νικητή.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει μέσω Facebook και Instagram το όνομα του νικητή. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες λογίζεται ότι δίδουν τη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους. Προς αποφυγή οποιασδήποτε αμφισβήτησης, κανείς συμμετέχων δεν θεωρείται ούτε και νομιμοποιείται ως οριστικός νικητής σύμφωνα με τους παρόντες όρους, παρά μόνον εφόσον έχει ολοκληρωθεί η παράδοση προς αυτόν του Δώρου σύμφωνα με τα εδώ οριζόμενα.

Ρητή Δήλωση- Συγκατάθεση – Αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων. Στους διαγωνισμούς μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι έχοντες μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι του Kartsona Coiffure, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού και οι σύζυγοί τους. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:
(α) Τα προσωπικά τους στοιχεία σε αυτήν την προωθητική ενέργεια δεν μπορούν να ανήκουν σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους. (β) είναι άνω των 18 ετών.
(γ) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους.
(δ) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου
(ε) δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου
(στ) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει και επεξεργαστεί η Διοργανώτρια τα προσωπικά τους στοιχεία με σκοπό την εξυπηρέτηση του Διαγωνισμού.
(ζ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους, στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ’ όλη τη διάρκειά του. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του Διαγωνισμού.
(η) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. Η Διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την απόδοση των δώρων.

Προσωπικά δεδομένα – ΡΗΤΗ Δήλωση συναίνεσης – Αναφορικά με τη Διοργανώτρια. Η συμμετοχή κάθε προσώπου στον Διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη συναίνεση στη χρήση των στοιχείων του για την σύσταση αρχείου προσωπικών δεδομένων από την Διοργανώτρια.

*Διαγωνισμός Σεπτεμβρίου 2021: Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 10/9/2021 έως και 30/9/2021 και θα κληρώσει δύο προϊόντα της σειράς Pro Fiber Restore από την L’Oreal Professionnel.

  • (x1) Pro Fiber Restore Shampoo της L’Oreal Professionnel.
  • (x1) Pro Fiber Restore Leave-in  της L’Oreal Professionnel.

Το ένα δώρο θα δωθεί μέσω αλληλεπίδρασης σε σχετική δημοσίευση στο λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook και το άλλο μέσω αλληλεπίδρασης με τη σχετική δημοσίευση στο λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram.

Όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, η διοργανώτρια «Kartsona Coiffure», έως τις 16 Οκτωβρίου 2021, θα αναρτήσει τα ονόματα των νικητών στην ιστοσελίδα της ή/και στο Facebook/Instagram και θα επικοινωνήσει μαζί του/της διαδικτυακά ή τηλεφωνικά για την παραλαβή του δώρου.